Maak indruk met SUPER lusgaren Puffy
21 november 2023 
1 min. leestijd

Maak indruk met SUPER lusgaren Puffy

Vertel je vriendinnen dat je jouw mooie woondeken in slechts 6 uurtjes hebt gebreid! Want... écht iedereen van 4 tot 100 jaar kan binnen 2 minuten leren ‘breien’ en ook nog snel!

Een breiwerk blijft zo nooit meer lang onaangeraakt liggen want in no-time heb je namelijk een project af. Met het fluweelzachte Puffy maak je meters want je hebt een sierkussen al in twee avondjes klaar. Heerlijk om eens snel een deken of een vest klaar te hebben.

Door de snelheid van Puffy maak je in een handomdraai een cadeautje, wissel je vaker van interieurstijl of vernieuw je je gehele garderobe als je daar zin in hebt.

Heb je twee linker breinaalden? Hang ze dan maar aan de wilgen want met Puffy lusgaren lukt ‘breien’ nu echt wél. Met het SUPER garen van Alize zitten de breisteken al op het garen. Zo hoef je alleen met je vingers de lusjes met elkaar te verbinden en je hebt een mooie woondeken van 1 meter bij 1 meter slechts in 6 uur af.

Zonder enige brei-ervaring en zonder breinaalden, haaknaalden of hulpstukken. Ik hoor je denken. Hoe dan?

Nou je verbind de kant en klare lusjes gewoon met je vingers. Nee het is geen vingerhaken of vinger breien. Het is écht iets nieuws. Met Puffy kun je heel veel meer projecten, variaties, kabels en het inmiddels beroemde visgraatmotief maken.

Hierdoor is breien met het lusgaren zelfs geschikt voor mensen met een visuele beperking, reuma, artrose of een éénzijdige verlamming.

Je 'breit' met Puffy super makkelijk en snel kleding, kussens, dekens, vloerkleden, knuffels of een sjawl en een muts.

Omdat het lusgaren zo nieuw is hebben wij van Alize Nederland bij ieder pakket een uitgebreide werkbeschrijving en begeleidende video. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt het zo eenvoudig maken.

Zo kan écht iedereen 'breien' met behulp van Puffy lusgaren want dat is onze missie!

Over de schrijver
Reactie plaatsen