Alize Nederland staat met het nieuwe Puffy lusgaren op de Libelle Zomerweek 2023
08 mei 2023 
1 min. leestijd

Alize Nederland staat met het nieuwe Puffy lusgaren op de Libelle Zomerweek 2023

Zo zeg, wat hebben wij van het Alize Team hard gewerkt en gepuft om alle voorbereidingen rond te hebben voor onze deelname aan de Libelle Zomerweek! 
Heel veel dozen met kilo’s Puffy wol staan hier te springen om uitgepakt en bewonderd te worden!

Ons hele team is bijna gereed om aanstaande donderdag van start te gaan. 

We kijken er erg naar uit wat je van Puffy breien vindt en we verheugen ons al op de verbaasde en enthousiaste reacties van iedereen. Dit hebben we namelijk op de KreaDoe in april in de Jaarbeurs in Utrecht al ervaren.

De laatste weken was het een ontzettend leuk om snel nog wat mooie projecten te maken voor jouw inspiratie. We hebben onder anderen lieve babyslofjes, zachte dekentjes, een kinder badjas, poncho, spencer, vest zonder mouwen, woon kussens, -dekens en een te gekke oranje pompoen gemaakt.

In onze verkoopstand 1A500 kun je onze projecten en het fluweelzachte Puffy lus garen in 135 kleuren voelen en bewonderen.
 We draaien op de stand een filmpje met ideeën en mogelijkheden wat je allemaal met Puffy kunt creëren.
 

Natuurlijk zijn we er ook voor vragen en advies. Je vind in onze stand dus genoeg inspiratie voor gave kleding voor volwassenen, kids, baby kleding, dekens, knuffels en Home Deco. De mogelijkheden zijn oneindig.
 

We dagen je uit om in onze workshop tent langs te komen om te breien aan je eigen Libelle Zomerweek woonkussen. Zo kun je zelf ervaren hoe ongelooflijk makkelijk het is om in een lusomdraai dit gave kussen te breien. 

Uiteraard vertellen we je er alles over en laten je direct zien hoe het in een paar eenvoudige stappen werkt. 


Wees er dan snel bij want de inschrijving voor alle workshops begint al vóórdat de deuren van de Libelle Zomer week opengaan. 

Onze workshop tent - Alize Nederland nummer 2W110, is te vinden op het workshop plein ‘The Hills’.Onze verkoopstand 1A500 met 135 kleuren Puffy vind je redelijk in het begin van de stands op ‘Rodeo Drive’.


Ja, Libelle heeft dit jaar aan de zomerweek een American Summer tintje gegeven!

Let op, de locatie is tegenwoordig niet meer in Almere maar in Vijfhuizen in de Haarlemmermeer in Noord Holland.
 

We zien je graag op de Libelle Zomerweek 2023!  
 

Met creatieve PUFFY groet,  
Team Alize Nederland

Over de schrijver
Reactie plaatsen