Ontdek breien zonder naalden met Puffy op de Libelle Zomerweek 2023
29 april 2023 
2 min. leestijd

Ontdek breien zonder naalden met Puffy op de Libelle Zomerweek 2023

Écht iedereen kan nu zónder breinaalden of haaknaald breien met het NIEUWE Puffy lusgaren!

Heb je moeite met breien of heb je nog nooit iets gebreid? Dan gaat er tijdens onze Libelle workshop een wereld voor je open! Je hebt niets anders nodig dan een bol Puffy garen en je vingers. Niemand had verwacht dat breien ooit zo makkelijk kon zijn.

Met het nieuwe Puffy lusgaren leer je in 2 minuten breien én zonder breinaalden. Zelfs als je 4 of 100 jaar bent! Maak simpel en snel je mooiste fluweelzachte kleding, knuffels of uniekste Home Deco.

Met Puffy maak je meters want je hebt een sierkussen in 2 uur klaar.
In no-time heb je je project af. Heerlijk om eens snel iets klaar te hebben! Met Puffy maak je snel een cadeautje, wissel je vaker van interieurstijl of vernieuw je je garderobe.

Sjaals, kussens, dekens, knuffels, kleding, HOME Deco.
Wat je er al niet van kan maken met Puffy garen! De prachtigste kleding zelfs met kabels en ingebreide patronen. Super eenvoudig!

Fluweelzacht voor je handen en je lichaam
Zachter dan zacht voor een heerlijk comfortabel gevoel. Hierdoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld een knuffel, badjas, vest, deken, kussen of lekker tapijtje op de grond.

Puffy is ook op een andere manier vriendelijk voor je lichaam. Zere schouders en vingers zijn verleden tijd omdat je geen breinaalden gebruikt. Mensen met een beperkte handfunctie kunnen zelfs ook met Puffy breien omdat je met je vingers alleen lusjes met elkaar verbind.

Keuze uit méér dan 225 kleuren en heel goed betaalbaar

Je hebt maar heel weinig bollen nodig. Voor een muts slechts 1 bol en voor een kussen van 40 x 40 cm 2 bollen. Een deken van 80 x80 cm brei je in no time met slechts 4 bollen. Je hebt dus weinig nodig dus dat komt goed uit in deze tijd.
In onze workshop kun je voelen hoe SUPER zacht Puffy garen is, welke mooie kleuren er zijn en wat je er allemaal mee kunt maken. En natuurlijk gaan we aan de slag met een leuk project met deze nieuwe manier van breien!

Leuk om zelf te doen en dit straks ook aan je kind of kleinkind te kunnen leren.

Enkele reacties die we al van mensen kregen over Puffy breien:

“Het is super leuk om te doen.”
Ineke

“Afgelopen zondag heb ik mijn eerste Puffy bol bij jullie gekocht en ik ben nu al fan!!”
Bea

“Ik brei zelf al jaren met veel plezier. Mijn dochter van vijf wilde ook zo graag breien maar dit bleek te moeilijk voor haar. Iedere keer probeerde ze het weer waarop steeds een pruillip volgde. Je had dat blije en trotse snoetje moeten zien toen ze met de Puffy wol de eerste steken van haar sjaaltje breide. Dank team Alize!”
Carla

Zo je kunt lezen zijn de reacties die we tot nu toe op de Krea beurs kregen van het jonge en ook oudere publiek hartverwarmend.  “Met Puffy lusgaren verbind je lussen én harten”.

Puffy daarom met ons mee tijdens onze workshops op de Libelle dagen van 11 t/m 17 mei 2023!
Heb je de smaak te pakken? Onze verkoopstand met meer dan 100 kleuren Puffy lusgaren staat in 'de kas' met veel andere standhouders.

Bezoek onze verkoopstand nr. 1A500 en workshoptent 2W110 Onze naam Puffy Alize Nederland

Praktische info:
De Libelle Zomerweek wordt niet meer gehouden op het Almere strand.

NIEUWE LOCATIE:
Libelle Zomerweek 11 t/m 17 mei 2023
Expo Greater Amsterdam
Adres: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Telefoon: 023 566 0140
Provincie: Noord-Holland

Puffy - Alize Nederland
In de kas:  Onze stand: 1A500  (twee W één één nul)
Onze workshoptent op het workshop plein 'The Hills' 2W110


Met een creatieve Puffy groet,
Team Alize Nederland

Over de schrijver
Reactie plaatsen